Bloemkool, knoflook en pinda's. Korianderolie, limoen espuma en zwarte knoflookmayonaise.Chou fleur, ail et cacahuètes. Huile coriandre, espuma citron vert et mayonnaise ail noir.
WAAROU
Soep van het momentVelouté du moment
PlaatsPlats
Seitan met amandelen, champignon-sojasap. Raappuree, in de oven geroosterde fingerling-aardappelen en kruidenolieSeitan aux amande jus figues-balsamique. Fenouil, pommes de terre et cerfeuil
WAAROU
Gevulde courgette, rijst, kokos-tandoorisaus. Wortelen, ananas en citroenRisotto champignons, crème de noix et endive braisée. Condiment ciboulette et citron
WAAROU
Hamburger van het momentBurger du moment
MENUMENU
23.00€
Hoofdgerecht + DessertPlat + Dessert
PlaatsPlats
Seitan met amandelen, champignon-sojasap. Raappuree, in de oven geroosterde fingerling-aardappelen en kruidenolieSeitan aux amande jus figues-balsamique. Fenouil, pommes de terre et cerfeuil
WAAROU
Gevulde courgette, rijst, kokos-tandoorisaus. Wortelen, ananas en citroenRisotto champignons, crème de noix et endive braisée. Condiment ciboulette et citron
Bloemkool, knoflook en pinda's. Korianderolie, limoen espuma en zwarte knoflookmayonaise.Chou fleur, ail et cacahuètes. Huile coriandre, espuma citron vert et mayonnaise ail noir.
WAAROU
Soep van het momentVelouté du moment
PlaatsPlats
Seitan met amandelen, champignon-sojasap. Raappuree, in de oven geroosterde fingerling-aardappelen en kruidenolieSeitan aux amande jus figues-balsamique. Fenouil, pommes de terre et cerfeuil
WAAROU
Gevulde courgette, rijst, kokos-tandoorisaus. Wortelen, ananas en citroenRisotto champignons, crème de noix et endive braisée. Condiment ciboulette et citron
WAAROU
Hamburger van het momentBurger du moment
DessertsDesserts
Desserts van het momentDesserts du moment
PLANTAARDIGE KAZENFROMAGES VÉGÉTAUX
De vegetarische keuken van Flo of Petit VeganneLa cuisine végé de Flo ou Petit Veganne